Catering

Catering

Diks Culinair is een cateraar voor iedere gelegenheid.
Of je nu iets zoekt voor een borrel, jubileum, evenement of bedrijfsfeest, voor iedere moment hebben wij een passende invulling.

Op deze pagina vind je een kleine greep uit ons aanbod.
Heb je suggesties, meer informatie of advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Ben je opzoek naar maatwerk en meer beleving? Dan ben je bij Volkswagenfoodtruck Bella aan het juiste adres!


Stamppotten

Stamppotten

Hollandse gezelligheid in de herfst en winter! Naast de bekende boerenkoolstamppot met spekstukjes, hutspot en zuurkoolschotel, bereiden we ook graag andere heerlijke combinaties. Wat dacht je van een spruitjesstamp met Doesburgse mosterd? Of een pompoenstamp met abrikoos! Uiteraard aangevuld met verschillende zuren en diverse soorten vlees.

Luxe hapjes en broodjes

Luxe hapjes en broodjes

Ben je uitgekeken op een eenvoudig blokje kaas of plakje worst op tafel? Vraag dan eens naar onze luxe hapjes. Ook de broodjes met bijvoorbeeld beenham, shoarma of saté vallen altijd in de smaak als warme snack of als afsluiter op jouw feest.

Barbecue

Barbecue

Is het heerlijk weer en staat er een tuinfeest, borrel of familiedag in de planning? Laat deze gelegenheid dan culinair invullen door middel van een compleet verzorgde barbecue.

Naast mooie stukken vlees en vis, verzorgen wij ook alles daaromheen. Van rauwkosten en salades, tot ambachtelijke broden en sauzen. Alle pakketten worden geleverd met (gas)barbecue en met (wegwerp-)borden & bestek.

Lunches

Lunches

Een zakelijke lunch op het werk of een rustige picknick met vrienden of familie in het bos; voor alle soorten lunches bieden wij samengestelde lunchpakketten aan. Onze favoriete lunch: luxe belegde broden met een huisgemaakte soep, een frisse salade of warme quiche en heerlijke fruitsmoothie.

Openingsdagen

Maandag - dinsdag
Gesloten, beperkt bereikbaar

Woensdag t/m zondag
Bereikbaar van 10:00 - 18:00

Adres

Looweg 18a
7135 JE Harreveld

Contactgegevens

(0544) 37 50 20
info@diksculinair.nl

×

Log in