Volkswagenfoodtruck Bella

Volkswagenfoodtruck Bella

Maak kennis met Bella en haar keukens. Of je nu een echte barbecueliefheb(st)er bent, gepassioneerd bent van de Italiaanse keuken of opzoek bent naar een kleine afsluiter voor jouw feest; Bella heeft alles in huis!

Is het arrangement niet geheel wat je zoekt? Geen zorgen! Neem gerust contact op en we maken graag een voorstel op maat!


Bella's Bar-B-Q

Bella's Bar-B-Q

BIER EN BARBECUE! Best of both worlds!

Met Bella's Bar-B-Q wordt er gebruik gemaakt van producten die net even dat extra beetje aandacht verdienen. Denk aan onze langzaam gegaarde pulled pork, spicy gemarineerde spareribs en malse 'cajunkip'. En dat alles gecombineerd met de beste speciaalbieren, met zorg voor jou geselecteerd.

Bella's Broodjesbar

Bella's Broodjesbar

Onze vertrouwde broodjesbar in een nieuw jasje! Het perfecte arrangement voor een warme hap tijdens of ter afsluiting van iedere gelegenheid.

De broodjesbar bestaat uit mooie, ambachtelijke broden van een lokale bakker, diverse soorten warm vlees en huisgemaakte sauzen en garnituren. De broodjes worden á la minute naar keuze belegd door onze chef. Hierna kan het broodje verder op smaak gebracht worden met onze huisgemaakte smaakmakers. Indien gewenst, kan de bar uitgebreid worden met verse salades.

Bella Italia

Bella Italia

Bella neemt je mee naar haar roots; ITALIË.

Bella Italia is er voor iedereen die houdt van de pure smaken en ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Van huisgemaakte anti pasto en verse pesto's, tot mooie stukken vis en vlees en verse salades. De dessertklassiekers, tiramisu en panna cotta, mogen natuurlijk niet ontbreken en maken Bella Italia compleet!

Dranken

Goed eten en een leuk gezelschap, vraagt natuurlijk ook om een drankje. Bella verzorgt naast pils, wijn en non-alcoholische dranken, tevens speciaalbieren. Het uitgebreide assortiment is met zorg samengesteld en passend bij ieder arrangement.

Geen catering nodig?

Bella is natuurlijk al een eye-catcher op zich en hierdoor zeer geschikt om ingezet te worden voor meerdere doeleinden. Voorzie Bella bijvoorbeeld van eigen logo en ze is klaar om jouw bedrijf te vertegenwoordigen op een beurs, feest of misschien wel jouw eigen evenement.

Openingsdagen

Maandag - dinsdag
Gesloten, beperkt bereikbaar

Woensdag t/m zondag
Bereikbaar van 10:00 - 18:00

Adres

Looweg 18a
7135 JE Harreveld

Contactgegevens

(0544) 37 50 20
info@diksculinair.nl

×

Log in