Volkswagenfoodtruck Bella

Even voorstellen..

Bella is onze Volkswagenfoodtruck uit 1970. Geëmigreerd uit het mooie Italië waar ze jarenlang diende als bedrijfswagen van een Italiaanse tegelzetter. Toen ze in 2017 verhuisde naar Nederland, ontving ze haar naam ‘Bella’ en gaat ze door het leven als foodtruck.

Bruiloften, bedrijfsevents, tuinfeesten, familiedagen, feestavonden en buurtfeesten.. niets is haar te gek. Voor alle soorten partijen is Bella inzetbaar en heeft ze alles in huis.

IT'S ALL ABOUT..

.. details, aandacht en gebruik maken van goede ingrediënten. Voor Bella’s menu’s maken we gebruik van de beste ingrediënten. En áls het even kan, dan het liefst lokaal of uit Nederland. Die extra aandacht en liefde, proef je niet alleen, maar zie ook terug in de details van de bus en de aankleding. 

Ieder feest is anders en vraagt om maatwerk. Wij denken graag met je mee om ook jouw feest, samen met Bella, tot in de puntjes te verzorgen. 

Wil jij Bella op jouw feest? Neem dan contact met ons op!

BELLA'S MENU'S

BELLA'S BAR-B-Q

Alleen de geur van de smeulende kolen maakt je al hongerig, terwijl je toekijkt hoe Bella wordt aangekleed voor het diner. 

Mooie stukken vlees en vis bereiden wij in dit arrangement met zorg op locatie op de Ugly Drum Smoker kolenbarbecue. Frisse en verrassende salades, Achterhoekse desembroden en een royaal assortiment aan spreads maken het menu een complete maaltijd. Wist je trouwens dat wij al onze sauzen zelf maken? Ook die proef je hier terug! 

BELLA ITALIA

Terug naar Bella’s roots; Italië! Bella Italia is voor iedereen die houdt van de mooie smaken en ingrediënten uit de Italiaanse keuken. Denk aan diverse soorten pasta’s, verse groentes en salades en mooie fijne Italiaanse vleeswaren. 

De ambachtelijke desembroden van de lokale bakker geven een kleine Achterhoekse touch aan het menu. And last but not least, mag een klassiek Italiaans dessert niet ontbreken!

BELLA'S BROODJESBAR

Onze vertrouwde broodjesbar in een nieuw jasje! Het perfecte arrangement tijdens of ter afsluiting van iedere gelegenheid. 

Naast mooie vleessoorten en ambachtelijke broden, gebruiken we in de broodjesbar onze huisgemaakte sauzen en garnituren. De broodjes worden à la minute naar keuze belegd door onze chef. Hierna kan het broodje verder op smaak gebracht worden met onze huisgemaakte smaakmakers. Met frisse salades en rauwkosten, kan de bar uitgebreid worden tot een complete maaltijd.

BELLA'S BORRELBITES & STREETFOOD

Bella’s Borrelbites & Streetfood is het perfecte arrangement voor de lekkere trek tijdens ieder feest. 

Deze bar bestaat uit mooie luxe hapjes, panini’s en warme streetfood gerechtjes die ter plekke door ons worden bereidt. 

Bella zorgt voor de totaal beleving en de perfecte presentatie. De gerechtjes worden door jou gasten bij Bella afgehaald of door ons uitgeserveerd. 

DRANKEN

Naast het eten verzorgen we vanaf 50 personen ook dranken, glaswerk en al het toebehoren. 

Naast het basisassortiment alcoholische en non-alcoholische dranken, kun je bij ons terecht voor mooie en unieke speciaal bieren. Deze stellen wij met zorg samen in samenwerking met een lokale slijter uit de Achterhoek, passend bij iedere gelegenheid en het arrangement.

"Volkswagenfoodtruck Bella: ooit gestart als bedrijfswagen van een Italiaanse tegelzetter en nu gepromoveerd tot foodtruck."​

Neem contact met ons op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.